قیمت مخزن اسید

۳ بازديد
مواد اسیدی در صنایع مختلف کاربرد گسترده ای داشته و در بسیاری از مواقع نیاز به حمل و نقل به کارخانجات مختلف یا نگهداری آنها به مقدار زیاد در محیط های صنعتی است. با توجه به خطر بسیار بالای برخورد این مواد با بدن انسان و قدرت خورندگی آنها، لازم است این مواد شیمیایی در منابع کاملا مقاوم نگهداری شوند. مخزن ذخیره اسید سولفوریک و مخزن اسید کلریدریک دو نوع رایج از مخازن نگهداری مواد اسیدی هستند که در مدل های مختلف تهیه و تولید می گردند.

مخزن نگهداری اسید منبعی از جنس استنلس استیل یا مواد پلی اتیلن مقاوم در برابر خوردگی می باشد که قابلیت نگهداری و ذخیره این مواد و حمل و نقل آنها در مسیرهای طولانی را به شیوه ای کاملا امن فراهم می سازد. این مخازن به شکل منبع های نصب شده در مکانی ثابت یا تانکرهای قابل حمل طراحی و تولید میشوند که در شرایط مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.

قیمت مخزن نگهداری اسید

قیمت مخزن اسید به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و به همین خاطر تنوع بالایی در قیمت این منابع وجود دارد. جنس بدنه، ضخامت ورقه های به کار رفته در بدنه، ظرفیت مخزن، شکل ظاهری (افقی، عمودی، قیفی و مکعبی) و اتصالات و ویژگی های جانبی در نظر گرفته شده برای مخزن از جمله موارد تعیین کننده قیمت مخزن ذخیره اسید می باشند. همچنین لازم به ذکر است که با توجه به اینکه منبع ذخیره اسید غیردفنی می باشد یا منبع ذخیره اسید دفنی، قیمت منبع تغییر خواهد کرد.

انواع مخزن اسید

انواع مخزن اسید را با توجه‌ به پارامترهای گوناگون به انواع مختلف تقسیم‌بندی می‌کنند. در روش اول این مخازن با توجه‌ به مواد اولیه مورد نیاز جهت ساخت طبقه‌بندی می‌شوند. در این نوع طبقه‌بندی شاهد مخازنی همچون مخزن پلی‌پروپیلن، مخزن پلی‌اتیلن، مخزن استیل، مخزن فایبرگلاس و مخزن کربن استیل هستیم. همه این مخازن از کیفیت فوق‌العاده بالایی برخوردار هستند و می‌توانند پاسخگوی نیازهای شما باشند.

در روش دوم، مخازن مذکور بر اساس نوع اسیدی که در آن‌ها جای می‌‌گیرد، تقسیم‌بندی می‌شوند. در این حالت با مخازن مخصوص اسیدسولفوریک، مخازن مخصوص اسید هیدروکلریدریک، اسید فسفریک و مخازن مخصوص اسید نیتریک مواجه هستیم. این دو نوع طبقه‌بندی، امکان خرید مخازن اسید را برای خریداران راحت‌تر می‌کنند. مشتریان می‌توانند بر حسب نیاز خود نسبت به انتخاب انواع مخزن اسید اقدام کنند و از مزایای بسیار مناسب آن‌ها نهایت استفاده را ببرند.
از لحاظ شکل هندسی مخزن ذخیره اسید در اشکال استوانه ای عمودی و افقی و همچنین به شکل مکعبی / باکسی تولید میشود. در فرآیند تولید منحصر به فرد مخازن بروش اسپیرال میتوان مخازن ذخیره سازی مواد شیمیایی را در هر قطر از 60 سانتیمتر تا 3 متر در مخازن استوانه ای و ابعاد بدون محدودیت را در مخازن مکعبی / باکسی را تولید کرد.

مزایای مخزن اسید

به‌کارگیری مخزن اسید دارای مزایای منحصربه‌فرد خود است. در واقع همین مزایا منجر به افزایش محبوبیت کلی چنین محصولاتی شده‌اند. اولین مزیتی که می‌توانیم به آن اشاره کنیم، استحکام بسیار مناسب در مقابل ضربات فیزیکی است. در کنار این مورد، می‌توان به عدم ترکیب ساختار شیمیایی بدنه مخزن با ساختار شیمیایی اسید‌ اشاره کرد.
مخازن اسید امروزی به شکل پرتابل یا قابل‌حمل نیز تولید می‌شوند. این مزیت به ما اجازه می‌دهد در بازه‌های زمانی مختلف، مخزن مدنظر خود را در محیط‌های گوناگونی قرار دهیم، آن هم بدون اینکه محدودیتی وجود داشته باشد. مخازن اسید در کلیه فواصل سال قابل‌استفاده هستند که خود یک مزیت بی‌نظیر است. اگرچه نصب مخزن اسید نیازمند دانش خاص خود است، اما به‌کارگیری آن‌ها به‌سادگی صورت می‌پذیرد. مخازن اسید را می‌توان در اشکالی همچون استوانه، مکعب و… به تولید رساند.

بحث اصلی در مخزن اسید میزان چگالی سیال و دمای آن نیز میباشد.فشار هیدرو استاتیک که رابطه مستقیمی با دانسیته سیال و ارتفاع مخزن دارد توسط کارشناسان و مهندسین مجرب شرکت ناب زیستمحاسبه گردیده و مخازن اسید به راحتی هر نوع دانسیته ای را تحمل مینمایند .

نمونه های بسیار زیادی از مخازن اسید سولفوریک و اسید فسفریک با غلظت در کارنامه ساخت شرکت ناب زیست میباشد.نکته قابل توجه این است که تمامی اتصالات از جنس خود پلی اتیلن میباشد که هیچ گونه خورندگی ایجاد ننماید. یکی دیگر از ویژگیهای حائز اهمیت مخزن اسید این است که به دلیل نوع روش ساختاین مخازن و ارتفاع زیاد آن میتوان از داخل پروفیل نیز لوله هایی جهت تغییر دمای سیال استفاده نمود.





تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد